Catalogus

Geactiveerde filters:
  Categorieën
  Beschikbaar
  Lengte (cm)
  Aantal jets

  Hot tub / Buitenspa

  Weergave 1 - 20 of 20 items
  Weergave 1 - 20 of 20 items
  Weergave 1 - 20 of 20 items

  Buitenspa

  Vanuit het comfort van uw huis kunt u stress elimineren door te baden in een Buitenspa / Hot tub op elk moment van de dag of het jaar. Geniet van alle voordelen van de SPA zonder uw huis te verlaten. 

  SPAtec's gehele assortiment Buitenspa´s/ Hot tub's zijn ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Bovendien hebben ze de beste afwerkingen die uw ruimte een vleugje stijl en verfijning zullen geven.

  Alvorens te beslissen over een model Buitenspa/ Hot tub voor uw terras of tuin is het belangrijk dat u rekening houdt met de beschikbare ruimte, de behoeften die u wilt vervullen en weet wat de maximale capaciteit is die u verwacht. 

  Bij Tubhome hebben we een permanente voorraad van Buitenspa´s/Hot tub´s. Hierdoor kunnen voorradige producten nog dezelfde dag worden verzonden.

  Accessoires voor uw buitenspa / hot tub


  Bij Tubhome vindt u alle extra's en aanvullingen voor uw buitenspa. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebrek aan reserveonderdelen, filters of andere accessoires die u voor uw spa nodig hebt. Wij hebben altijd alle accessoires en reserveonderdelen die u nodig heeft voor uw buitenspa beschikbaar. 

  Wij zijn een Spaans bedrijf met veel ervaring in de sector, dus wij zullen altijd beschikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot de aankoop, de installatie of het onderhoud van uw buitenspa.

  Toon meer