Catalogus

Geactiveerde filters:
  Categorieën
  Beschikbaar
  Lengte (cm)
  Aantal jets

  Hot tub / Buitenspa

  Weergave 1 - 16 of 16 items
  Weergave 1 - 16 of 16 items
  Weergave 1 - 16 of 16 items

  Buitenspa

  Vanuit het gemak van uw huis kunt u op elk moment van de dag en het jaar al uw zorgen wegnemen met een heerlijk en aangenaam bad in een buitenspa/hot tub. Geniet van alle voordelen van de SPA zonder uw huis te moeten verlaten.

  Alle SPAtec Hot tubs voor buitenshuis zijn ontwikkeld voor een eenvoudige en snelle installatie. Bovendien hebben ze de beste afwerkingen waarmee uw huis een stijlvol en geraffineerd tintje zal krijgen.

  Voordat u een keuze maakt voor een outdoor Spa/Hot tub model voor uw terras of tuin is het belangrijk om rekening te houden op de beschikbare ruimte, de wensen die u wilt vervullen en de capaciteit die u verwacht.

  Bij Tubhome hebben we doorlopend voorraad in buitenspa's, hierdoor zijn dezelfde dag leveringen mogelijk.

  Accessoires voor uw buitenspa/hot tub

  Bij Tubhome vindt u alle extra's en aanvullingen voor uw outdoor Hot tub. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebrek aan wisselstukken, filters of andere toebehoren die u nodig heeft voor uw Spa. Wij hebben altijd alle accessoires en onderdelen beschikbaar die uw SPAtec Hottub nodig heeft.

  We zijn een Europese merk met een lange ervaring in de sector, dus we zullen altijd beschikbaar zijn om al uw vragen over aankoop, installatie of onderhoud van uw buitenspa te beantwoorden.

  Toon meer