Catalogus

Geactiveerde filters:
  Beschikbaar
  Lengte (cm)
  Breedte (cm)
  Aantal jets
  Kleur

  Whirlpool / Bubbelbad

  Weergave 1 - 28 of 28 items
  Weergave 1 - 28 of 28 items
  Weergave 1 - 28 of 28 items

  Het beste hydromassagebad

  Bij Tubhome zijn we specialisten in het ontwerpen en verkopen van hydromassagebaden, daarom hebben we een grote verscheidenheid aan SPAtec binnenbaden.

  Ontdek het bad dat past bij uw ruimte en budgetbehoeften, want wij hebben hoekbubbelbaden, zowel ovaal als rond, rechthoekig, kingsize en vrijstaand. Welk bad u ook kiest, u heeft de SPAtec garantie dat u zult genieten van een design geoptimaliseerd bad met het grootste ergonomisch en hydrotherapeutische effect.

  Als u niet weet welk bad u moet kiezen, neem dan contact met ons op, wij zullen u gratis adviseren zodat u het beste SPAtec hydromassagebad bij u thuis kunt installeren.

  Soorten hydromassagebaden

  Bij Tubhome hebben we een grote verscheidenheid aan soorten hydromassagebaden naargelang hun vorm, omdat we weten dat elke badkamer anders is. Alvorens te beslissen over een bad is het van fundamenteel belang de meest geschikte vorm te kiezen voor uw behoeften op het gebied van functionaliteit, ruimte en stijl, daarom bieden wij u vier soorten hydromassagebaden aan.

  Rechthoekige Hydromassage Badkuip

  Dit type badkuip is het meest klassiek en het meest geïnstalleerd. Het grote voordeel is dat deze zich gemakkelijk aanpast aan rechte ruimten en lange badkamers. Bovendien is hij verkrijgbaar in een groot aantal maten, zodat u de meest geschikte maat kunt kiezen.

  Rechthoekige whirlpoolbaden hebben meestal een maximale capaciteit van twee personen en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en details. Ze zijn comfortabel, anatomisch aangepast en veilig.

  King Size Bad

  Het belangrijkste kenmerk van deze baden is hun ruime afmeting, zodat twee personen comfortabel kunnen genieten van een hydromassagebad. De vorm van deze grote badkuipen is meestal rechthoekig, wat de installatie ervan in rechte ruimten vergemakkelijkt, hetzij in een hoek of naast een muur.

  Het ontwerp en de afwerking van de king size whirlpoolbaden zijn ontworpen om maximaal comfort en veiligheid te bieden in het gebruik.

  Hoekbad

  Hoekbubbelbaden zijn perfect voor kleine ruimtes met beperkte afmetingen. Ze zijn vergelijkbaar met klassieke baden, maar stellen u in staat de ruimte efficiënter te benutten door de hoek van de badkamer een geraffineerd tintje te geven.

  Dit type badkuip kan een rond hoekbad of een ovaal hoekbad zijn. Beide modellen hebben een capaciteit van maximaal twee personen met alle functies en comfort, de keuze hangt af van de beschikbare ruimte en de behoeften die u wilt vervullen.

  Vrijstaand bubbelbad

  Bubbelbaden zijn ook bekend als baden die een vleugje elegantie en design toevoegen aan badkamers. Door hun ontwerp kunnen ze onafhankelijk in elk deel van de badkamer worden geïnstalleerd, waardoor ze een centraal element van de badkamer vormen.

  Het vrijstaande bubbelbad biedt alle voordelen van een bubbelbad en comfort door een vintage, minimalistisch en zorgvuldig ontwerp. Discrete elementen om het hydromassagesysteem te activeren en een traditioneel chromen systeem voor de traditionele functies van een bad.

  Baden met een laag verbruik

  Bezorgd om energie-efficiëntie en verantwoord verbruik, hebben wij een lijn van ECO hydromassagebaden. Deze baden verbruiken 30% minder energie dan andere baden. Bovendien hebben ze stillere water- en luchtpompen en leveren ze betere prestaties zonder in te boeten aan kenmerken of vermogen.

  Waarom een SPAtec hydromassagebad?

  Alle SPAtec badkuipen zijn ontworpen met het maximale detail in kwaliteit en afwerking. Ze zijn gemaakt van versterkte glasvezel en afgewerkt met acryl, hebben een waterverwarmer, krachtige hydromassagejets, dankzij de hydromassagepomp en luchtpomp.
  SPAtec whirlpoolbaden zijn volledig uitgerust en als u reserveonderdelen of extra accessoires nodig heeft, hebben wij alles wat u nodig heeft. Vind hier het bad dat u zoekt, zonder extra te betalen.

  Toon meer