Meest gestelde vragen Secties

Bubbelbaden
Wat is het gewicht van de baden?

Afhankelijk van het model kan het gewicht variëren van ongeveer 80-120 kg.


Wat zijn de kleuren van de badverlichting?

Het hydromassagebad heeft een multicolor spot die automatisch van kleur verandert; de LED's zijn rood, groen en blauw en met de combinatie hiervan worden 7 kleuren bereikt.


Hoeveel panelen horen er bij het bubbelbad?

Wanneer u extra panelen bij uw bestelling koopt, zijn bij rechthoekige en kingsize baden 3 panelen (1 voorkant en 2 zijkanten) inbegrepen en 1 gebogen paneel in het geval van hoekbaden


Toon meer >>
Buitenspa
Welke modellen worden aanbevolen voor de kust?

De Spatec-modellen 450B 750B 850B en 950B hebben een aluminium structuur (de andere spa's hebben een gegalvaniseerde stalen structuur die in kustgebieden beschadigd kan raken door het zoutgehalte)


Kunnen de spa's driefasig worden aangesloten?

De spa's komen uit de fabriek met een eenfasige installatie, maar ze kunnen in driefasig worden aangesloten, voor Spatec modellen 450B, 500B, 700B, 850B en 950B , moet u de instructies volgen om de nodige wijzigingen aan te brengen die door onze technische dienst moeten worden gevalideerd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om deze instructies te ontvangen.


Onderhoud van de SPA

Onderhoud is heel eenvoudig, u hoeft alleen de juiste PH- en broomwaarden in stand te houden en de ozonreiniging minimaal 4 uur per dag te laten draaien.

Maak het papieren filter elke week met water schoon en vervang het om de 6 maanden.

Vind alle details in de handleiding die bij de SPA wordt geleverd.

Op onze website kunt u de spa-onderhoudskit aanschaffen, met daarin alle producten die nodig zijn voor een correct waterniveau. 


Toon meer >>
Diversen
Hoe wordt het bad of de spa geleverd?

Leveringen vinden plaats op straatniveau en omvatten niet de plaatsing of installatie van het product.


Ik heb onderdelen nodig, hoe kom ik hier aan?

Wij hebben in ons magazijn alle reserveonderdelen beschikbaar, zodat u ze zonder problemen kunt krijgen, zowel binnen als buiten de garantieperiode, door gewoon contact met ons op te nemen.


Kan ik zout water gebruiken in de buitenspa of bubbelbad?

Het is niet aan te raden, aangezien het zout zeer corrosief is en de onderdelen van de spa of het bad zouden kunnen beschadigen.


Toon meer >>